مخزن گالوانیزه | مخزن کامپوزیت | مخزن پلی اتیلن

مخزن گالوانیزه | مخزن کامپوزیت | مخزن پلی اتیلن

مخزن گالوانیزه | مخزن کامپوزیت | مخزن پلی اتیلن

مخزن گالوانیزه | مخزن کامپوزیت | مخزن پلی اتیلن


آی آر پلیمر ( ایستا پلیمر شریف) تولید کننده انواع مخزن آب، مخزن پلی اتیلن، مخزن کامپوزیت، مخزن گالوانیزه
ارائه دهنده و مجری انواع کفپوش های اپوکسی و پلی یورتان و کفپوش صنعتی
02144787073

پیوندهای روزانه

۷ مطلب در شهریور ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

کفپوش صنعتی

کفپوش صنعتی چیست؟

کلیه محیط های صنعتی نیازمند کفپوش صنعتی با کیفیت و طول عمر بالا می باشند. امروزه پلیمرها با ورود به حوزه کفپوش های صنعتی، حجم بالایی از جذابیت را در حوزه صنعت به خود اختصاص داده اند. کفپوش اپوکسی ، کفپوش های پلی یورتان، کامپوزیت و کفپوش های پلی اوره جذابیت بسیار بالایی در این حوزه دارند. کفپوش های اپوکسی و پلی یورتان میتو انند در رنگها و ضخامت های مختلف بر روی سطح بتن آماده سازی شده اعمال گردند.

مزایای کفپوش های صنعتی

کفپوش صنعتی به صورت کلی دارای مقاومت خش پذیری و مکانیکی بسیار بالا می باشند. کفپوش های صنعتی با توجه به نیاز و کاربری سوله با سالن نورد نظر طراحی گردیده و توسط تیم اجرایی بر روی سطح اعمال میگردد.

کفپوش های صنعتی دسته بندی های گوناگونی دارند. کفپوش های اپوکسی و پلی یورتان بیشترین مصرف را در حوزه صنعتی دارند. کفپوش های اپوکسی پلی آمین‌ و کفپوش های اپوکسی پلی آمید به صورت گسترده به عنوان کفپوش صنعتی به کار برده میشوند. کفپوش  اپوکسی صنعتی بعد از آماده سازی سطح  بتن پوشش داده میشوند. کفپوش های صنعتی اپوکسی به صورت خود تراز یا پوست پرتقالی بر روی سطح اعمال میگردند‌. کفپوش اپوکسی صنعتی دارای مقاومت سایشی و خش پذیری بالایی می باشند.

کفپوش صنعتی تنوع گسترده ای در حوزه صنایع دارند. کفپوش صنعتی پلی اورتان بیشترین کاربرد را در سالن ها و محوطه های باز جهت کاربری هایی با مقاومت ضربه پذیری بالا و مقاومت محیطی بالا را دارا می باشند. کفپوش پلی اورتان صنعتی در مقایسه با کفپوش های صنعتی اپوکسی دارای مقاومت ضربه پذیری و مقاومت‌نوری بالاتری هستند.

انواع کفپوش صنعتی

کفپوش صنعتی به کفپوشی اطلاق می گردد که جهت پوشش های سالن هایی با کاربری صنعتی استفاده می گردند. کفپوش های صنعتی به صورت عمده جز رزین های ترموست می باشند. این کفپوش ها از مواد اولیه اپوکسی، پلی یورتان و یا پلی اوره می باشند. کفپوش های صنعتی به صورت عمده بر روی سطح بتن یا فلز اجرا می گردد.

قیمت کفپوش صنعتی

کفپوش های صنعتی یکی از مهمترین بخش های اجرایی در کلیه سالن های تولید و حوزه صنعت  می باشند. کفپوش صنعتی بیشترین کاربرد را در حوزه صنایع تبدیلی دارا می باشند.  قیمت کفپوش صنعتی با توجه به مساحت اجرایی، کیفیت بتن کف، ضخامت اجرایی، نوع مواد اولیه یا رزین مصرفی جهت پوشش برآورد هزینه می گردد.  قیمت کفپوش های صنعتی وابستگی بسیار زیادی به نوع مواد اولیه  داراد. در این میان، کفپوش های پلی اوره و کفپوش های آکریلیک بیشترین قیمت را به خود اختصاص داده است.

همچنین بخوانید: پوشش ضد حریق

قیمت کفپوش صنعتی تحت تاثیر ضخامت اعمالی و تعداد لایه های اعمالی  نیز قرار می گیرد. قیمت کفپوش صنعتی با ضخامت استاندارد، پلی اوره یا پلی یوریا به ازای واحد متر مربع ۳۵۰ هزار تومان می باشد.  قیمت کفپوش صنعتی آکریلیک که کاربرد گسترده ای در صنایع دارویی و بهداشتی دارد، به صورت متوسط برای هر متر مربع ۲۵۰ هزار تومان می باشد. قیمت کفپوش صنعتی پلی یورتان و اپوکسی به ترتیب ۱۲۰ هزار تومان و ۹۰ هزار تومان با احتساب هزینه اجرا می باشد. قیمت های ذکر شده با توجه به نوع مواد اولیه مصرفی و محل اجرا میتواند متفاوت باشد.


  • irpolymer آی آر پلیمر
  • ۰
  • ۰

کفپوش کلین روم

کفپوش کلین روم یا اتاق تمیز

کفپوش کلین روم یا اتاق تمیز در فضاهایی مانند بیمارستان ها و آزمایشگاهها میتواند از اهمیت زیادی برخوردار باشد.

کلین روم ها اتاق هایی کاملا ایزوله شده هستند که جهت انجام آزمایشات در حوزه های پزشکی، دارویی و تحقیقاتی دیگر مورد استفاده قرار میگیرند. طراحی کلین روم ها حساسیت بسیار بالایی دارند. جهت ساخت سطح کف کلین روم ها نمیتوان از کاشی و سرامیک استفاده نمود. کفپوش کلین روم ها معمولا از جنس کفپوش اپوکسی یا پلی یورتان می باشد. کفپوش کلین روم نمی بایست دارای خلل و فرج باشند. کفپوش های اپوکسی و پلی یورتان مورد کاربرد در پوشش کف اتاق های تمیز یا کلین روم می بایست قابلیت تحمل وزن بالا برای تجهیزات مورد استفاده را دارا باشند .

کفپوش اپوکسی برای کلین روم

کفپوش های کلین روم تنوع گسترده ای دارند. مهمترین شاخص کفپوش کلین روم نداشتن درز و روزنه نفوذ در سطح می باشد. کفپوش اپوکسی کلین روم در زمره یکی از بهترین و اقتصادی ترین کفپوش ها می باشد. کفپوش کلین روم اپوکسی بیشترین کاربرد را در حوزه کفپوش اتاق های تمیز دارد. کفپوش های کلین روم اپوکسی در ضخامت های مختلف با توجه به بستر مورد پوشش قابلیت اجرا دارند.

کفپوش پلی یورتان برای کلین روم

کفپوش کلین روم تنوع گسترده ای دارند. این کفپوش ها بسته به نوع کاربری میتوانند کفپوش اپوکسی، کفپوش پلی یورتان و یا کفپوش آکریلیک باشند. کفپوش کلین روم پلی یورتان بیشترین مقاومت ضربه پذیری را در میان کفپوش های کلین روم یا اتاق تمیز به خود اختصاص داده اند. کفپوش های کلین روم برای پلی یورتان بعد از اتمام عملیات ساب سطح، بر روی سطح اعمال میگردند. پوشش پلیمری پلی یورتان برای کلین روم در ضخامت های مختلف بر ردی سطح اعمال میگردند. کفپوش های پلی یورتان برای کلین روم مبتوانند در رنگ های مختلف تولید گردند و دارای مقاومت سایشی بالا نیز باشند.

  • irpolymer آی آر پلیمر
  • ۰
  • ۰

سپتیک تانک کامپوزیتی فاضلاب چیست؟

سپتیک تانک کامپوزیتی فاضلاب در واقع عبارت است از مخزنی است که از اجزای مختلفی ساخته شده است. کاربرد عمده سپتیک تانک کامپوزیتی در حوزه تصفیه فاضلاب می باشد. جزییات اجزای این مخازن فاضلاب شامل موارد زیر میباشد: 1. سیستم ورودی به داخل مخزن 2. مخزن اولیه که ذخیره فاضلاب در آن قسمت میباشد 3. مخزن زلال کننده فاضلاب که پس از تصفیه به داخل آن هدایت میشود 4. دیواره جدا کننده دو مخزن از هم 5. سیستم خروجی بیوگاز برای تهویه گازهای اضافی 6. سیستم خروجی فاضلاب تصفیه شده سپتیک تانک کامپوزیتی فاضلاب کاربردهای مختلفی دارد و برای مکان هایی همچون کارخانه ها، کارگاهها، ادارات، رستورانها، هتل ها، بیمارستان ها، ساختمان های مسکونی و ... قابلیت نصب و بهره برداری دارند.

انواع سپتیک تانک

سپتیک تانکها انواع مختلفی دارند که عبارتند از:

1. سپتیک تانک کامپوزیتی فاضلاب فلزی که مخزن فاضلاب از جنس فلزی میباشد.

2. سپتیک تانک پلی اتیلن

3. سپتیک تانک کامپوزیتی فایبر گلاس (کامپوزیت، GRP )

4. سپتیک تانک بتنی از جمله این مخازن میباشد.

  • irpolymer آی آر پلیمر
  • ۰
  • ۰

ماستیک پلی یورتان

ماستیک پلی یورتان چیست؟

ماستیک پلی یورتان یا چسب پلی یورتان برای درزبندی و آب گیری سطوح استفاده میشود. پلی یورتان ها معجزه چند دهه اخیر در حوزه صنعت پلیمر هستند. تنوع گسترده پلی یورتان ها در صنایع مختلف سبب جذابیت آنها شده است. بعد از کفپوش اپوکسی که پوشش های بسیار خوبی بودند ، پوشش پلیمری با جنس پلی اورتان با عنوان کفپوش پلی یورتان غوغایی به پا کرده اند. ماستیک پلی یورتان از همین خانواده هاست و ترکیبی تک جزیی یا دو جزیی می باشد که چسبندگی و انعطاف پذیری بسیار بالایی به سطح بتن ، فلز و چوب دارد.

مزایای استفاده از ماستیک یا چسب پلی یورتان

ماستیک پلی یورتان یا پلی اورتان ترکیبی الاستیک بوده که مزایای متعددی دارد.

ماستیک یا همان چسب پلی یورتان با استفاده از دستگاه تفنگ مانند در فضای بین درزها اعمال میگردد.

مزایای ماستیک پلی یورتان عبارتند از:

1. خواص الاستیسیته بسیار بالا

2. چسبندگی بسیار زیاد به سطح بتن ، فلز و چوب

3. مقاومت نوری بسیار بالا

  • irpolymer آی آر پلیمر
  • ۰
  • ۰

چرا به این نوع از کفپوش اپوکسی خود تراز گفته می شود؟

به این دلیل به این نوع کفپوش اپوکسی خود تراز را داده اند که پوشش اپوکسی تشکیل یک لایه سطحی کاملا مسطح و تراز می دهد. بر خلاف پوشش اپوکسی اعمال شده با قلم یا غلتک که سطکی اندکی زبر و پوست پرتقالی دارد سطح این نوع از پوشش اپوکسی کاملا صیقلی می باشد.

چرا کفپوش اپوکسی خود تراز مورد توجه بیشتر قرار گرفته است؟

این نوع از کفپوش اپوکسی برای استفاده در صنایع مختلف دارای برترهای گوناگونی است. سطح کاملا صاف و صیقلی برای مکان های با تردد بسیار لیفتراک و سایر وسایل حمل بارهای سنگین بسیار مناسب است. همچنین تمیز کرد سطح صیقلی بسیار راحت تر است و امکان تجمع آلودگی بر روی سطح کفپوش اپوکسی وجود ندارد. سطح کفپوش اپوکسی خود تراز بسیار زیباست و بازتابش تصاویر در سطح کفپوش باعث می شود مکان بزرگتر و زیباتر به نظر برسد.

حداقل ضخامت کفپوش برای اجرای کفپوش اپوکسی خود تراز چه میزان است؟

برای اجرای کفپوش اپوکسی خود تراز حداقل ضخامت نهایی کفپوش اجرا شده 2 میلیمتر است. ضخامت کمتر کفپوش باعث به وجود آمدن مشکلاتی از جمله حوله ای شدن سطح، اثر غلتک و اعوجاج تصویر در سطح می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کفپوش های صنعتی، کفپوش های اپوکسی و کفپوش پلی اوره و پلی یورتان کارشناسان ایرانیان ایستا پلیمر شریف همواره آماده پاسخگویی به شما می باشند.

  • irpolymer آی آر پلیمر
  • ۰
  • ۰

پوشش ضد حریق

پوشش ضد حریق برای استحکام بخشیدن به سازه ها در مواجهه با حریق کاربرد دارد. پوشش ضد حریق پایداری حرارتی بسیار بالا داشته و از انتقال حرارت به سازه زیرین جلوگیری می کنند. مشکل اساسی سازه ها به خصوص سازه های فلزی در زمان حریق کاهش مدول فلز و مصالح در دماهای بالا است. راهکار مقابله با فرایند کاهش استحکام مصالح در زمان حریق استفاده از پوشش های ضد حریق است که می توانند دمای سازه را تا چند ساعت پس از شروع آتش پایین نگهدارند و قبل از فرو ریزی سازه زمان کافی برای اطفاء حریق را به آتش نشانان و سیستم اطفاء حریق دهد. 

انواع پوشش ضد حریق

امروزه برای بسیاری از مصارف از پوشش هایی نظیر کفپوش اپوکسی استفاده میشوند. پوششهای ضد حریق میتوانند از بروز حوادث تلخ جلوگیری کنند. پوشش ضد حریق براساس استانداردهای جاری به دو دسته اصلی برای مقابله با حریق سلولزی و حریق هیدروکربنی دسته بندی می گردند. تفاوت این دو استاندارد در نوع و دمای حریق است. آزمون استاندارد حریق سلولزی توسط مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی صادر می شود و بر اساس الزام استفاده از پوشش های ضد حریق در ساختمان ها و سازه های تجاری و مسکونی است. 

اهمیت پوشش ضد حریق

اهمیت پوشش ضد حریق در زمان حوادث مشخص می گردد. وجود پوشش های ضد حریق از حوادث تلخی چون پلاسکو جلوگیری می کند. پوشش ضد حریق با به تاخیر انداختن اثرات آتش بر روی سازه و ایجاد پنجره زمانی مناسب برای اطفاء حریق هر ساله از به بار آمدن خسارات بسیاری جلوگیری می کنند. باید توجه داشت هزینه لازم برای اجرای یک پوشش ضد حریق در مقابل ارزش واقعی سازه بسیار ناچیز است اما پوشش های ضد حریق در سوانح آتش سوزی ارزش افزوده ای چند برابر قیمت سازه را صرفه جویی می کنند.

  • irpolymer آی آر پلیمر
  • ۰
  • ۰

رنگ ضد حریق

رنگ ضد حریق چیست؟

رنگ ضد حریق یک نوعی از پوشش ضد حریق است. IRPOLF یک رنگ منبسط شونده مقاوم در برابر حریق و از متفاوت ترین ترکیبات نانوکامپوزیت سرامیکی بر پایه آب می باشد. این پوشش های رنگ ضد حریق ، بر پایه سیلیکا بوده که به محض قرار گرفتن در برابر آتش لایه ای از عایق ذغالی (چار) تولید می کنند که سطح زیرین را در برابر آتش حفظ مینماید. حداکثر ضخامت این نوع پوشش ضد حریق 4 میلیمتر میباشد. این ترکیب دارای میزان بسیار اندکی از مواد فرار بوده و ترکیبی از خواص با مقاومت بسیار بالا در برابر حریق، ضد خوردگی، عایق حرارت و ضد بخار را دارا میباشد.

مزایای پوشش ضد حریق Nano-IRPOLF

رنگ ضد حریق ترکیبی بر پایه آب میباشد که در مواجهه با آتش به صورت فوم شونده میباشد. این رنگ ها به صورت ضد بخار هستند که باعث عدم خوردگی زیر سطح میشود. این رنگ های ضد حریق هدایت حرارتی بسیار کمی دارند. پوشش نهایی با این رنگها سخت و ماندگار میشوند. این رنگها دوستدار محیط زیست هستند. اجرای رنگ های ضد حریق ساده است و پیچیدگی خاصی ندارد.

محصول مرتبط: کفپوش اپوکسی

  • irpolymer آی آر پلیمر